Абић: Избори да прођу у фер атмосфери

СРНА
Абић: Избори да прођу у фер атмосфери

ПРИЈЕДОР - Носилац листе кандидата СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице један Драгослав Кабић изјавио је вечерас да очекује да избори у недјељу, 2. октобра, прођу у фер атмосфери и да побиједи онај кога народ изабере.

"Прошли смо до сад неке 53-54 трибине и одзив грађана је био добар и мислим да је то показатељ да ћемо у недјељу остварити побједу", рекао је Кабић новинарима у приједорском насељу Пећани гдје је вечерас одржана завршна предизборна трибина Градског одбора СНСД-а.

Он је захвалио свим члановима и активистима СНСД-а и свим грађанима који су посјетили трибине, а кандидатима свих политичких партија пожелио срећу на изборима.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Дубравка Рађеновић рекла је да је два дана пред изборе јасно да је побједа неупитна, да су грађани Приједора и Републике Српске препознали колико је битно очување Републике Српске у овом моменту и колико је пресудна улога СНСД-а у том очувању.

"Могу само да позовем грађане Приједора још једном да у недјељу изађу на изборе, да подрже кандидате СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорада Додика и за српског члана Предсједништва БиХ Жељку Цвијановић јер су они показали да могу, знају и смију да воде Републику Српску стабилним путем", додала је Рађеновићева.

Предсједник Мјесног одбора СНСД-а Пећани Мирослав Бијелић рекао је да није случајно да се посљедња трибина СНСД-а одржава у највећем урбаном насељу са више од 1.600 станова, наводећи да се 30 година ништа није улагало у овај дио града. Бијелић је нагласио да је за посљедње двије године, откад је СНСД на власти, уређен екстеријер борачких зграда, а да су извјесна још два велика пројекта која је овај мјесни одбор годинама тражио - реконструкција Улице митрополита Петра Зимоњића и изградња вртића.

Он је додао да је потребно ријешити паркинг-простор код борачких зграда и изградити мост који ће повезати ово насеље с Рашковцем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана