Abić: Izbori da prođu u fer atmosferi

SRNA
Abić: Izbori da prođu u fer atmosferi

PRIJEDOR - Nosilac liste kandidata SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan Dragoslav Kabić izjavio je večeras da očekuje da izbori u nedjelju, 2. oktobra, prođu u fer atmosferi i da pobijedi onaj koga narod izabere.

"Prošli smo do sad neke 53-54 tribine i odziv građana je bio dobar i mislim da je to pokazatelj da ćemo u nedjelju ostvariti pobjedu", rekao je Kabić novinarima u prijedorskom naselju Pećani gdje je večeras održana završna predizborna tribina Gradskog odbora SNSD-a.

On je zahvalio svim članovima i aktivistima SNSD-a i svim građanima koji su posjetili tribine, a kandidatima svih političkih partija poželio sreću na izborima.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici jedan Dubravka Rađenović rekla je da je dva dana pred izbore jasno da je pobjeda neupitna, da su građani Prijedora i Republike Srpske prepoznali koliko je bitno očuvanje Republike Srpske u ovom momentu i koliko je presudna uloga SNSD-a u tom očuvanju.

"Mogu samo da pozovem građane Prijedora još jednom da u nedjelju izađu na izbore, da podrže kandidate SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i za srpskog člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović jer su oni pokazali da mogu, znaju i smiju da vode Republiku Srpsku stabilnim putem", dodala je Rađenovićeva.

Predsjednik Mjesnog odbora SNSD-a Pećani Miroslav Bijelić rekao je da nije slučajno da se posljednja tribina SNSD-a održava u najvećem urbanom naselju sa više od 1.600 stanova, navodeći da se 30 godina ništa nije ulagalo u ovaj dio grada. Bijelić je naglasio da je za posljednje dvije godine, otkad je SNSD na vlasti, uređen eksterijer boračkih zgrada, a da su izvjesna još dva velika projekta koja je ovaj mjesni odbor godinama tražio - rekonstrukcija Ulice mitropolita Petra Zimonjića i izgradnja vrtića.

On je dodao da je potrebno riješiti parking-prostor kod boračkih zgrada i izgraditi most koji će povezati ovo naselje s Raškovcem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana