Марвел поново ради Даредевила: Повратак слијепог суперхероја

Б.П.
Марвел поново ради Даредевила: Повратак слијепог суперхероја

ЊУЈОРК - Компанија "Марвел" најавила је ново лансирање стрип серијала "Даредевил", који је написао Чип Здарски, док је цртачки дио посла обавио Марк Чекета.

Издавање нових епизода слијепог суперхероја у црвеном костиму, требало би да почне током љета, а Здарски каже да је за њега то врхунац каријере.

- Писати Даредевил и радити са Марком је врхунац каријере. Искрено сам узбуђен што можемо да наставимо нашу епску причу са овим новим издањем! Мет и Електра су се суочили са својим прошлим грешкама  у стрип албумима "Devil's Reign " и "Woman Without Fear", али могу ли их заједно поправити - рекао је Здарски, док његов партнер Чекето каже да је овоцртачки изазов посебне врсте.

- Ово је први пут да два пута цртам прво издање исте серије. Могао бих да вам кажем да је то посао као и сви други, сада, али није. Сваки пут када морам да нацртам нови сценарио Дардевила, то је ново искуство. Чип ми поставља нове изазове, а ја нисам тип уметника који их одбија. Колико још можемо да петљамо у живот Мета Мардока? Хајде да видимо са овим новим стрипом - рекао је Чекето. 

Покретања Даредевила не долази само у јеку успјеха албума "Devil's Reign", посвећеном злогласном негативцу Кингпину, већ и због чињенице да је Чарли Кокс поновио своју улогу Мета Мардока у филму " Spider-man:No Way Home ", означавајући прво право појављивање култног лика у Марвеловом филмском универзуму.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана