"Добро вече са Андријом" на УНА ТВ: Шоу који вам враћа осмијех на лице

ПР
"Добро вече са Андријом" на УНА ТВ: Шоу који вам враћа осмијех на лице

БАЊАЛУКА - Нова шоу емисија "Добро вече са Андријом" емитоваће се од 19. априла, петком у 21.30 часова на УНА телевизији.

Добро дошли у нови, јединствени шоу програм на овим просторима, у коме ће Андрија угостити, и неће нимало штедјети, највеће звијезде из цијелог региона. Од интервјуа до импровизација. Од скечева до имитација и невјероватних ситуација. Спремите се за сат времена фантастичне забаве. Ово је шоу који сте дуго чекали и Андрија Милошевић каквог до сада нисте видјели. Андријин непоправљиви оптимизам и ведар дух преточиће се у овај аутентичан и по свему другачији шоу који ће вас сигурно увући у вртлог одличног расположења.

- Другачије је засигурно од свега што се тренутно нуди. Трудили смо се да радимо оно у шта верујемо и за шта смо сигурни да је људима преко потребно. Мало радости и љубави, мало смеха и емоције, а мало и детињарија, које смо у овом суровом времену заборавили - открива глумац који с нестрпљењем ишчекује емитовање и реакцију публике.  

Милошевића ће током ове неодољиве вечерње забаве пратити сјајан двојац, глумци Иван Зекић и Игор Дамњановић. Уз много смијеха, али и емоција, "Добро вече са Андријом" је шоу који ће се ишчекивати, помно пратити и гледати и, без сумње, коментарисати и препричавати.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана