"Dobro veče sa Andrijom" na UNA TV: Šou koji vam vraća osmijeh na lice

PR
"Dobro veče sa Andrijom" na UNA TV: Šou koji vam vraća osmijeh na lice

BANjALUKA - Nova šou emisija "Dobro veče sa Andrijom" emitovaće se od 19. aprila, petkom u 21.30 časova na UNA televiziji.

Dobro došli u novi, jedinstveni šou program na ovim prostorima, u kome će Andrija ugostiti, i neće nimalo štedjeti, najveće zvijezde iz cijelog regiona. Od intervjua do improvizacija. Od skečeva do imitacija i nevjerovatnih situacija. Spremite se za sat vremena fantastične zabave. Ovo je šou koji ste dugo čekali i Andrija Milošević kakvog do sada niste vidjeli. Andrijin nepopravljivi optimizam i vedar duh pretočiće se u ovaj autentičan i po svemu drugačiji šou koji će vas sigurno uvući u vrtlog odličnog raspoloženja.

- Drugačije je zasigurno od svega što se trenutno nudi. Trudili smo se da radimo ono u šta verujemo i za šta smo sigurni da je ljudima preko potrebno. Malo radosti i ljubavi, malo smeha i emocije, a malo i detinjarija, koje smo u ovom surovom vremenu zaboravili - otkriva glumac koji s nestrpljenjem iščekuje emitovanje i reakciju publike.  

Miloševića će tokom ove neodoljive večernje zabave pratiti sjajan dvojac, glumci Ivan Zekić i Igor Damnjanović. Uz mnogo smijeha, ali i emocija, "Dobro veče sa Andrijom" je šou koji će se iščekivati, pomno pratiti i gledati i, bez sumnje, komentarisati i prepričavati.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana