Marvel ponovo radi Daredevila: Povratak slijepog superheroja

B.P.
Marvel ponovo radi Daredevila: Povratak slijepog superheroja

NjUJORK - Kompanija "Marvel" najavila je novo lansiranje strip serijala "Daredevil", koji je napisao Čip Zdarski, dok je crtački dio posla obavio Mark Čeketa.

Izdavanje novih epizoda slijepog superheroja u crvenom kostimu, trebalo bi da počne tokom ljeta, a Zdarski kaže da je za njega to vrhunac karijere.

- Pisati Daredevil i raditi sa Markom je vrhunac karijere. Iskreno sam uzbuđen što možemo da nastavimo našu epsku priču sa ovim novim izdanjem! Met i Elektra su se suočili sa svojim prošlim greškama  u strip albumima "Devil's Reign " i "Woman Without Fear", ali mogu li ih zajedno popraviti - rekao je Zdarski, dok njegov partner Čeketo kaže da je ovocrtački izazov posebne vrste.

- Ovo je prvi put da dva puta crtam prvo izdanje iste serije. Mogao bih da vam kažem da je to posao kao i svi drugi, sada, ali nije. Svaki put kada moram da nacrtam novi scenario Dardevila, to je novo iskustvo. Čip mi postavlja nove izazove, a ja nisam tip umetnika koji ih odbija. Koliko još možemo da petljamo u život Meta Mardoka? Hajde da vidimo sa ovim novim stripom - rekao je Čeketo. 

Pokretanja Daredevila ne dolazi samo u jeku uspjeha albuma "Devil's Reign", posvećenom zloglasnom negativcu Kingpinu, već i zbog činjenice da je Čarli Koks ponovio svoju ulogu Meta Mardoka u filmu " Spider-man:No Way Home ", označavajući prvo pravo pojavljivanje kultnog lika u Marvelovom filmskom univerzumu.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana