“Gipsy Kings by Andre Reyes" у петак у Спортској дворани “Борик”: Магија фламенко румбе пред Бањалучанима

Јелена Станић
“Gipsy Kings by Andre Reyes" у петак у Спортској дворани “Борик”: Магија фламенко румбе пред Бањалучанима

БАЊАЛУКА - Свјетске звијезде, краљеви ромске рапсодије, на чију фламенко румбу која хипнотише нико није имун “Gipsy Kings by Andre Reyes” сљедећег петка донијеће своју музичку магију у Бањалуку.

“Gipsy Kings by Andre Reyes” наступиће у Спортској дворани “Борик” са почетком у 20 часова, на радост свих њихових обожавалаца.

- У питању је један истински музички спектакл и догађај који ће Бањалуку уписати на свјетску мапу музичких догађаја и једно вече које ће бити испуњено сјајном музиком и врхунском атмосфером - рекла је Јелена Пралица из компаније “Аљуариус” и додала да је то састав иза којег су деценије успјешне каријере, бројни студијски албуми и хитови које знају људи широм свијета и плешу уз њих.

“Gipsy Kings by Andre Reyes” у оквиру своје свјетске турнеје у Бањалуку стижу након Београда, Загреба и Сарајева.

- Пуно тога радим зато што морам и зато што волим. Ово је рецимо пројекат који волим. Ово је концерт који је прије неколико мјесеци одржан у Португалији и таква ће прича бити и у Бањалуци. Гарантујем вам да ће ово бити концерт за памћење и гарантујем врхунски звук и добру расвјету - казао је продуцент концерта Томислав Кашљевић из агенције “Мусиц тиме”.

Он је објаснио раздвајање двију фракција састава, на одвојене – “Андре Рејес” и “Николас Рејес”. То су двије групе које путују по цијелом свијету, а публику у Бањалуци ће дочекати фракција коју води Андре Рејес.

У продају је пуштено 1.800 карата, а у питању су мјеста за сједење. Портпарол компаније м:тел Милица Кондић истакла је да они радо дају своју подршку спектаклима попут овога.

- Настојимо да подржимо што више догађаја који су важни, било то у хуманитарном или у умјетничком смислу. Бенд “Gipsy Kings by Andre Reyes” јесте велики бенд и у Бањалуку нам долази велики музички спектакл. Сви знају њихове пјесме. То је музика коју могу да слушају сви од седам до 77 година. Вјерујем да ће ово бити један од бољих концерата у Бањалуци, а посебно ми је драго што Томислав и његова продукција стављају Бањалуку, али исто тако и Сарајево, на мапу свјетских градова гдје долазе овакви умјетници - навела је Кондићева и нагласила да су из компаније м:тел, сходно томе, одлучили да подршку дају и Бањалуци и Сарајеву.

Карте за сарајевски концерт већ су скоро распродате, а за концерт у Бањалуци сви који још нису уграбили своје улазнице могу то да учине на штанду испред РК “Боска”, у туристичкој агенцији “Стар травел” или на благајни дворане “Борик”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана