“Gipsy Kings by Andre Reyes" u petak u Sportskoj dvorani “Borik”: Magija flamenko rumbe pred Banjalučanima

Jelena Stanić
“Gipsy Kings by Andre Reyes" u petak u Sportskoj dvorani “Borik”: Magija flamenko rumbe pred Banjalučanima

BANjALUKA - Svjetske zvijezde, kraljevi romske rapsodije, na čiju flamenko rumbu koja hipnotiše niko nije imun “Gipsy Kings by Andre Reyes” sljedećeg petka donijeće svoju muzičku magiju u Banjaluku.

“Gipsy Kings by Andre Reyes” nastupiće u Sportskoj dvorani “Borik” sa početkom u 20 časova, na radost svih njihovih obožavalaca.

- U pitanju je jedan istinski muzički spektakl i događaj koji će Banjaluku upisati na svjetsku mapu muzičkih događaja i jedno veče koje će biti ispunjeno sjajnom muzikom i vrhunskom atmosferom - rekla je Jelena Pralica iz kompanije “Aljuarius” i dodala da je to sastav iza kojeg su decenije uspješne karijere, brojni studijski albumi i hitovi koje znaju ljudi širom svijeta i plešu uz njih.

“Gipsy Kings by Andre Reyes” u okviru svoje svjetske turneje u Banjaluku stižu nakon Beograda, Zagreba i Sarajeva.

- Puno toga radim zato što moram i zato što volim. Ovo je recimo projekat koji volim. Ovo je koncert koji je prije nekoliko mjeseci održan u Portugaliji i takva će priča biti i u Banjaluci. Garantujem vam da će ovo biti koncert za pamćenje i garantujem vrhunski zvuk i dobru rasvjetu - kazao je producent koncerta Tomislav Kašljević iz agencije “Music time”.

On je objasnio razdvajanje dviju frakcija sastava, na odvojene – “Andre Rejes” i “Nikolas Rejes”. To su dvije grupe koje putuju po cijelom svijetu, a publiku u Banjaluci će dočekati frakcija koju vodi Andre Rejes.

U prodaju je pušteno 1.800 karata, a u pitanju su mjesta za sjedenje. Portparol kompanije m:tel Milica Kondić istakla je da oni rado daju svoju podršku spektaklima poput ovoga.

- Nastojimo da podržimo što više događaja koji su važni, bilo to u humanitarnom ili u umjetničkom smislu. Bend “Gipsy Kings by Andre Reyes” jeste veliki bend i u Banjaluku nam dolazi veliki muzički spektakl. Svi znaju njihove pjesme. To je muzika koju mogu da slušaju svi od sedam do 77 godina. Vjerujem da će ovo biti jedan od boljih koncerata u Banjaluci, a posebno mi je drago što Tomislav i njegova produkcija stavljaju Banjaluku, ali isto tako i Sarajevo, na mapu svjetskih gradova gdje dolaze ovakvi umjetnici - navela je Kondićeva i naglasila da su iz kompanije m:tel, shodno tome, odlučili da podršku daju i Banjaluci i Sarajevu.

Karte za sarajevski koncert već su skoro rasprodate, a za koncert u Banjaluci svi koji još nisu ugrabili svoje ulaznice mogu to da učine na štandu ispred RK “Boska”, u turističkoj agenciji “Star travel” ili na blagajni dvorane “Borik”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana