Брнабић, Биковић, Деп на пријему филмске компаније Јерволи

Танјуг
Брнабић, Биковић, Деп на пријему филмске компаније Јерволи

БЕОГРАД - Компанија Јерволино студиос из Италије поводом прве године пословања у Србији и промоције првог анимираног серијала насталог у сарадњи са Архангел дигитал студијом вечерас приређује пријем у здању Геозавода у Београду.

Пријему присуствују холивудски глумац Џони Деп, премијерка Србије Ана Брнабић и Андреа Јерволино, генерални директор студија за анимацију Јерволино Студиос и продуцентске компаније Јерволино енд Лејди Бакарди ентертејнмент, као и њихова суоснивачица Моника Бакарди.

Уз њих је и глумац Милош Биковић као и оснивач Архангел Дигитал Студиос, стратешког партнера у пројекту, а пријему присуствују и министарка културе Маја Гојковић, као и бројне званице.

Како је раније најављено, компанија за филмску и телевизијску продукцију Јерволино планира уложити 100 милиона евра у производњу анимираног садржаја, уз додатних 8,5 милиона евра у свом новом студију у Србији.

Нови Иерволино студио, који се састоји од два објекта у Београду и Новом Саду, производиће анимиране пројекте за свjетско тржиште, међу њима и кратку анимирану серију “Пафинс”, у којој ће глас позајмити амерички глумац Џони Деп.

Депа је раније данас по доласку у Београд примио предсjедник Александар Вучић, који се холивудском глумцу захвалио на свему што чини за промоцију Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана