Brnabić, Biković, Dep na prijemu filmske kompanije Jervoli

Tanjug
Brnabić, Biković, Dep na prijemu filmske kompanije Jervoli

BEOGRAD - Kompanija Jervolino studios iz Italije povodom prve godine poslovanja u Srbiji i promocije prvog animiranog serijala nastalog u saradnji sa Arhangel digital studijom večeras priređuje prijem u zdanju Geozavoda u Beogradu.

Prijemu prisustvuju holivudski glumac Džoni Dep, premijerka Srbije Ana Brnabić i Andrea Jervolino, generalni direktor studija za animaciju Jervolino Studios i producentske kompanije Jervolino end Lejdi Bakardi entertejnment, kao i njihova suosnivačica Monika Bakardi.

Uz njih je i glumac Miloš Biković kao i osnivač Arhangel Digital Studios, strateškog partnera u projektu, a prijemu prisustvuju i ministarka kulture Maja Gojković, kao i brojne zvanice.

Kako je ranije najavljeno, kompanija za filmsku i televizijsku produkciju Jervolino planira uložiti 100 miliona evra u proizvodnju animiranog sadržaja, uz dodatnih 8,5 miliona evra u svom novom studiju u Srbiji.

Novi Iervolino studio, koji se sastoji od dva objekta u Beogradu i Novom Sadu, proizvodiće animirane projekte za svjetsko tržište, među njima i kratku animiranu seriju “Pafins”, u kojoj će glas pozajmiti američki glumac Džoni Dep.

Depa je ranije danas po dolasku u Beograd primio predsjednik Aleksandar Vučić, koji se holivudskom glumcu zahvalio na svemu što čini za promociju Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana