Сутра претежно сунчано, увече киша

Срна
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) сутра ће бити претежно сунчано вријеме уз постепено наоблачење на западу.

Ујутро ће бити претежно ведро и хладније уз мраз. У нижим предјелима и око ријечних токова понегдје је могућа магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Увече се очекује слаба киша на западу, а током ноћи киша ће постепено јачати на југу и западу. Дуваће слаб вјетар, јужног и југоисточног смјера, а у ноћи на четвртак југо ће јачати и очекују се јаки удари вјетра, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода. Јутарња температура ваздуха биће од минус седам до минус два, на југу до два, а у вишим предјелима од минус 12 степени.

Дневна температура ваздуха биће од два до седам, на југу до 10, а у вишим предјелима од минус два степена Целзијусова. Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус 11 степени Целзијусових, Калиновик, Мраковица, Соколац и Хан Пијесак минус три, Чемерно минус два, Гацко, Невесиње и Сребреница нула, Сарајево, Дринић, Мркоњић Град, Рудо и Шипово један, Вишеград, Зворник и Фоча два, Бијељина и Рибник три, Бањалука, Нови Град, Приједор и Србац четири, Билећа и Добој пет, Требиње и Мостар седам, те Неум 10 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана