СПС уручила чланске картице младима

Срна
СПС уручила чланске картице младима

БАЊАЛУКА - Форум младих СПС Бањалука уручио је данас 100 чланских картица младим члановима на дружењу које је организовано у просторијама партије у Бањалуци.

Предсједник СПС Горан Селак пожелио је добродошлицу новим члановима, позвао је младе да се укључе у активности Форума и да се у својим насељима и мјесним заједницама боре за побољшање услова живота.

– СПС је настала као партија младих људи и настављамо да дјелујемо као политичка организација којој су млади приоритет. У Бањалуци је данас подијељено 100 нових чланских картица за младе СПС, настављамо још јачи, а Форум младих Бањалука има велико повјерење и снажну подршку партије у својим активностима и иницијативама – поручио је Селак.

Предсједник Форума младих СПС Бањалука Милица Палачковић истакла је да су млади најважнији сегмент партије те да је Форум младих као носилац активности у градском одбору Бањалука организовао додјелу картица уз поштовање свих превентивних мјера.

– Политика СПС је да окупља младе људе и да им да прилику да се кроз политичко организовање и активности боре за бољу будућност. Данас смо уручили 100 чланских картица за младе СПС у Бањалуци, прилази нам велики број младих људи и заједно чинимо снагу која ће тек да покаже шта може. Чињеница је да од оснивања до данас, због еподемиолошких мјера, нисмо били у могућности да се окупимо у пуном броју, али упркос свему успијевамо и да се дружимо и да радимо заједно и да нас има све више – рекла је Палачковићева.

Шеф Повјереништва СПС Бањалука Саша Кондић поздравио је нове чланове Форума младих и позвао их на заједнички рад за Бањалуку и Републику Српску и за будућност по мјери младих.

– Став СПС је да млади треба да одлучују о томе у каквом друштву желе да живе, раде и заснују породице. Из Форума младих СПС Бањалука дошло је већ много идеја, организоване су многе акције и имамо радну и другарску атмосферу која привлачи младе људе. За нас је то потврда да радимо добро и да имамо велику подршку Бањалучана – поручио је Кондић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана