Подигните Addiko Блиц готовински кредит, а Банка вам поклања 2% кредита!

P.R.
Подигните Addiko Блиц готовински кредит, а Банка вам поклања 2% кредита!

У Addiko банци вријеме даривања још увијек траје. Сви клијенти, који за Addiko Блиц готовински кредит аплицирају у периоду од 18. до 22. јануара и исти им буде одобрен, на поклон ће добити укупно 2% износа реализованог кредита.

„Све Addiko производе и услуге, као и посебне продајне акције, креирамо према жељама и потребама наших клијената. Због тога ћемо, као и због интересовања да наше посебне Addiko Red акције трају дуже, одмах у јануару реализовати први овогодишњи Addiko Red Week, који ће трајати цијелу седмицу.", изјавио је Срђан Кондић, предсједник Управе Addiko Bank а.д. Бања Лука.

 „И у ову годину улазимо са промотивним акцијама којима награђујемо наше клијенте. Обзиром да је јануар, због повећање потрошње у претходном периоду, мјесец када људи имају потребу за додатним новчаним средствима, одлучили смо се за опцију поклона укупне вриједности 2% подигнутог кредита, како бисмо додатно помогли њиховом кућном буџету.", истакла је Белма Секавић Бандић, чланица Управе Addiko Bank д.д. Сарајево.      

Као и током претходних Addiko Red Week акција, аплицирати за Addiko Блиц готовински кредит можете у најближој Addiko пословници, онлине - путем њеб странице аddiko.ba, позивом Addiko контакт центра, као и на официјелној Facebook страници Addiko банака у БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана