Обустављени сви летови са тузланског аеродрома до 30. априла

Срна
Обустављени сви летови са тузланског аеродрома до 30. априла

ТУЗЛА - Авио-компанија “Виз ер” обуставила је до 30. априла све летове са аеродрома у Тузли због пандемије вируса корона, саопштено је из ове компаније.

Из ове авио-компаније су напоменули да ће путници са резервацијама аутоматски добити обавјештење и-мејлом или путем мобилне апликације ове авио-компаније.

У саопштењу се наводи да ће 120 одсто првобитне цијене коју су платили аутоматски бити пренесено на “виз” рачуне купаца, а тај износ моћи ће да искористе у наредна 24 мјесеца за куповину производа и услуга ове компаније.

Путници се могу одлучити и за поврат готовине, што ће потрајати дуже, а о свим потребним корацима за банковни трансфер или пренос новца на банковну картицу биће информисани у посебном и-мејлу.

“У овом случају купци ће моћи да добију само 100 одсто првобитне цијене”, наводе из “Виз ера”, те додају да путници који су летове резервисали путем туристичких агенција треба да ступе у контакт са њима.

Из ове авио-компаније подсјетили су да је БиХ увела строге услове путовања, за које се још не зна до када ће трајати.

Одлука Савјета министара о привременом затварању аеродрома у Сарајеву, Бањалуци, Тузли и Мостару данас је ступила на снагу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана