КК Игокеа: На рачун фонда солидарности уплаћено 50.000 КМ

Срна
КК Игокеа: На рачун фонда солидарности уплаћено 50.000 КМ

БАЊАЛУКА - Кошаркашки клуб /КК/ "Игокеа" уплатио је 50.000 КМ на рачун Фонда солидарности за посебне намјене за санирање посљедица вируса корона, а донација ће бити искориштена за набавку респиратора за неку од здравствених установа у Републици Српској.

Генерални менаџер овог клуба Игор Додик истакао је да "Игокеа" на овај начин наставља своју мисију да као спортски колектив друштвено одговорно дјелује и помаже заједници.

"У времену када су и спортска такмичења утихнула због пандемије која погађа свијет, сматрамо да је сада најважније да што више ојачамо наше здравство како би пацијенти добили што бољу здравствену заштиту у овим ванредним околностима", рекао је Додик.

Додик је нагласио да је данашња донација "Игокее" за куповину респиратора искрена порука да је солидарност сада најпотребнија".

У саопштењу КК "Игокее" изражена је захвалност здравственим радницима за несебично залагање да на најбољи могући начин буде одговорено свакодневним изазовима у вези са појавом вируса корона, уз обећање да ће овај клуб наставити да друштвено одговорно дјелује и доприноси превазилажењу тренутног стања са што мање нежељених посљедица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана