Хoтел "Термаг" љетним садржајима промовише Јахорину

Срна
Хoтел "Термаг" љетним садржајима промовише Јахорину

ПАЛЕ - Представници хотела "Термаг" на Јахорини данас су на конференцији за медије представили садржаје за љетну сезону, с циљем промоције Јахорине, која је и у љетним мјесецима изузетно пожељна туристичка дестинација.

Маркетинг менаџер хотела Немања Вучетић рекао је да је за све госте који одлуче да љетни одмор проведу у хотелу "Термаг" направљена посебна љетна акција са 40 одсто попуста на услуге смјештаја.

Он је навео да ће акција под називом "Промо љето", током које ће гости по сниженим цијенама моћи да бораве у "Термаг" хотелу, трајати од јула до октобра.

"Иза нас је веома успјешна зимска сезона и тренутно улажемо велике напоре да и љето буде исто тако успјешно и да нашим гостима понудимо што бољи садржај", рекао је Вучетић, који је захвалио представницима медија за подршку у афирмацији олимпијске љепотице Јахорине.

Он је рекао да годинама уназад хотел "Термаг" ради и на развијању посебних пакет-аранжмана, те гостима нуди широк избор као што су породични пакет, рилекс, романтични, и они су комбинација услуге смјештаја и осталих садржаја хотела.

Вучетић додаје да нуде и велнес и спа, вожње бицикала, квадова, планинске шетње који су конципирани тако да се куповином пакета за властити новац добија максимална вриједност у односу на уложено јер су пакети јефтинији него да се свака услуга плаћа посебно.

Све активности вођене су управо тиме да посјетилац, туриста "поклони вријеме себи" и квалитетно проведе одмор на планини.

Вучетић поручује да им је велика жеља да на Јахорину привуку што већи број дневних гостију, првенствено из градских средина, те су због тога осмислили тематске викенде током јула и августа које ће, осим за одрасле, бити намијењени и за дјецу.

За 16. јул хотел "Термаг" организоваће трећи спортски догађај под називом "Термаг моунтин бајк маратон" намијењен рекреативцима и аматерима, који је уврштен у званични календар Бициклистичког савеза БиХ и биће бодован као државно првенство.

Вучетић поручује да је љето пуно различитих догађаја за свачији укус, што Јахорину и "Термаг" чини незаобилазном дестинацијом.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана