Додик отворио пету школу нових лидера

СРНА
Додик отворио пету школу нових лидера

ЛАКТАШИ - Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је на отварању 5. Школе нових лидера у Лакташима да су млади будућност ове странке и Републике Српске, те додао да су бивши полазници данас на важним функцијама и показују велику одговорност.

"Ријеч је о младим људима који желе додатно образовање да би се успјешно у својим организацијама могли бавити политиком, изградили свој статус и учествовали на наредним изборима", истакао је лидер СНСД-а.

Он је новинарима рекао да млади треба да буду окосница будућег рада СНСД-а.

"Многи од бивших полазника ове школе годинама учествују у политичком животу. То су министри, посланици, одборници и начелници. СНСД има кадровску базу која ће омогућити будућност партије", навео је Додик. Полазник Школе нових лидера је и Јована Глумац из Српца.

"Студирам Педагогију на Универзитету у Бањалуци. Пријавила сам се да бих стекла нове способности да допринесем својој локалној заједници и општинском одбору странке", истакла је Глумац.

Студент треће године Машинског факултета у Источном Сарајеву Урош Копривица очекује да на Школи нових лидера СНСД-а стекне нова знања и вјештине. "Прије свега желим да унаприједим живот у својој локалној заједници и Републици Српској", рекао је Копривица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана