Библиотека “Филип Вишњић” Бијељина: Данас упис са попустом од 50 одсто

Срна
Библиотека “Филип Вишњић” Бијељина: Данас упис са попустом од 50 одсто

БИЈЕЉИНА - У Народној библиотеци “Филип Вишњић” у Бијељини данас траје упис чланова са попустом од 50 одсто на цијену годишње чланарине.

Директор Библиотеке Јован Цвјетковић рекао је Срни да је повод за ову акцију обиљежавање Свјетског дана књиге, која се традиционално организује 23. априла, али је због епидемије вируса корона помјерена на 26. мај, како би изашли у сурет суграђанима.

“Претходних година је око стотину грађана користило овај попуст за учлањење у Народну библиотеку Филип Вишњић, а највећи дио грађана користи попуст у новембру који организујемо поводом Дана библиотеке”, каже он.

Цвјетковић је навео да Библиотека има 10.175 чланова и 201.000 посјета годишње.

Данашњи упис са попустом од 50 одсто на годишњу чланарину одвија се од 8.00 до 18.00 часова, на шалтеру одвојеном од мјеста за позајмицу књига, јер Библиотека још ради по затвореном моделу и уз примјену епидемиолошких мјера, каква је и седмодневни карантин за књиге које се издају корисницима.

Цијена годишње чланарине за ученике основних школа је 2,5 КМ, за ученике средњих школа, студенте првог циклуса студија, пензионере и лица старија од 65 година пет КМ, а за остале грађане 10 КМ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана