Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.” из Српца: Враћају блистави сјај парковима

Д. Ј.
Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.” из Српца: Враћају блистави сјај парковима

СРБАЦ - Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.” добило је донацију у износу од 7.950 КМ за завршетак уређења градског парка у Српцу.

Извршна директорица удружења Тања Шњегота рекла је да су средства стигла кроз пројекат “Млади у акцији”, који финансијски подржава Ургентни фонд за локалне грађанске иницијативе преко Института за развој младих “Култ” из Сарајева.

- Овим пројектом Србац ће добити у потпуности уређену љетну позорницу, биће завршени спортски терени, а у плану је и садња дрвореда симболичног назива “Алеја волонтера”, уз завршно уређење дјечијег терена и постављање додатних клупа. Стигла је и финансијска помоћ од неколико донатора из Српца - рекла је Шњегота.

Она додаје да је у току и уређење омладинског парка у Српцу који су непознати вандали оштетили у више наврата, због чега је недавно постављен видео-надзор.

- Подршку у овом пројекту смо добили од Асоцијације средњошколаца у БиХ и акције Социјални дан, у склопу које смо добили донације од неколико привредних субјеката из Српца. Тиме ћемо вратити стари сјај парку који смо изградили прије двије године - додала је Шњегота.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана