Udruženje građana “C.E.Z.A.R.” iz Srpca: Vraćaju blistavi sjaj parkovima

D. J.
Udruženje građana “C.E.Z.A.R.” iz Srpca: Vraćaju blistavi sjaj parkovima

SRBAC - Udruženje građana “C.E.Z.A.R.” dobilo je donaciju u iznosu od 7.950 KM za završetak uređenja gradskog parka u Srpcu.

Izvršna direktorica udruženja Tanja Šnjegota rekla je da su sredstva stigla kroz projekat “Mladi u akciji”, koji finansijski podržava Urgentni fond za lokalne građanske inicijative preko Instituta za razvoj mladih “Kult” iz Sarajeva.

- Ovim projektom Srbac će dobiti u potpunosti uređenu ljetnu pozornicu, biće završeni sportski tereni, a u planu je i sadnja drvoreda simboličnog naziva “Aleja volontera”, uz završno uređenje dječijeg terena i postavljanje dodatnih klupa. Stigla je i finansijska pomoć od nekoliko donatora iz Srpca - rekla je Šnjegota.

Ona dodaje da je u toku i uređenje omladinskog parka u Srpcu koji su nepoznati vandali oštetili u više navrata, zbog čega je nedavno postavljen video-nadzor.

- Podršku u ovom projektu smo dobili od Asocijacije srednjoškolaca u BiH i akcije Socijalni dan, u sklopu koje smo dobili donacije od nekoliko privrednih subjekata iz Srpca. Time ćemo vratiti stari sjaj parku koji smo izgradili prije dvije godine - dodala je Šnjegota.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana