“Слатка зимска чаролија” уљепшаће празнике у Приједору

С. Та.
“Слатка зимска чаролија” уљепшаће празнике у Приједору

Приједор - Манифестација “Слатка зимска чаролија” почела је у Приједору отварањем клизалишта у простору Љетне баште.

Манифестацију је отворио градоначелник Приједора Миленко Ђаковић, који је истакао да град други пут има клизалиште у вријеме новогодишњих празника.

- Прошле године је ово била веома посјећена манифестација и одлучили смо се да то поновимо и да свим љубитељима клизања омогућимо разоноду, поготово јер предстоји и школски распуст и вријеме зимских радости - казао је Ђаковић.

Власник клизалишта Младен Босанчић најавио је бројне садржаје  који ће се на клизалишту и око њега догађати све до 1. фебруара, до када ће клизалиште бити отворено.

- Лани смо себи дали задатак који смо испунили, с обзиром на то да је кроз клизалиште прошло скоро 30.000 Приједорчана свих узраста и вјерујемо да ће интересовање за клизање и разне догађаје које смо припремили и ове године бити велико - истакао је Босанчић. Он је најавио богат музички програм, додјелу пакетића, хокејашку утакмицу и школу клизања.

Клизалиште ће радити сваким даном од 10 до 22 часа, а цијена једног сата клизања, уз изнајмљивање клизаљки, износиће четири КМ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана