“Slatka zimska čarolija” uljepšaće praznike u Prijedoru

S. Ta.
“Slatka zimska čarolija” uljepšaće praznike u Prijedoru

Prijedor - Manifestacija “Slatka zimska čarolija” počela je u Prijedoru otvaranjem klizališta u prostoru Ljetne bašte.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković, koji je istakao da grad drugi put ima klizalište u vrijeme novogodišnjih praznika.

- Prošle godine je ovo bila veoma posjećena manifestacija i odlučili smo se da to ponovimo i da svim ljubiteljima klizanja omogućimo razonodu, pogotovo jer predstoji i školski raspust i vrijeme zimskih radosti - kazao je Đaković.

Vlasnik klizališta Mladen Bosančić najavio je brojne sadržaje  koji će se na klizalištu i oko njega događati sve do 1. februara, do kada će klizalište biti otvoreno.

- Lani smo sebi dali zadatak koji smo ispunili, s obzirom na to da je kroz klizalište prošlo skoro 30.000 Prijedorčana svih uzrasta i vjerujemo da će interesovanje za klizanje i razne događaje koje smo pripremili i ove godine biti veliko - istakao je Bosančić. On je najavio bogat muzički program, dodjelu paketića, hokejašku utakmicu i školu klizanja.

Klizalište će raditi svakim danom od 10 do 22 časa, a cijena jednog sata klizanja, uz iznajmljivanje klizaljki, iznosiće četiri KM.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana