Шамац: Подијељено 50 пакета социјално угроженим лицима

Srna
Шамац: Подијељено 50 пакета социјално угроженим лицима

ШАМАЦ - Представници и волонтери Црвеног крста Шамац данас су социјално угроженим лицима на шамачком подручју подијелили 50 пакета које су добили од Црвеног крста Републике Српске, из донације приватних компанија из Србије.

Секретар Црвеног крста Шамац Даница Радуловић захвалила је Црвеном крсту Републике Српске и приватним компанијама из Србије, наводећи да су пакете подијелили према списку који је сачинио Центар за социјални рад у Шамцу.

"Пакети се састоје од основних намирница - брашна /25 килограма/, шећера, уља. Подијелили су их наши активни волонтери који су и за вријеме пандемије вируса корона обилазили старе и болесне, куповали им намиринице, лијекове, плаћали обавезе и остало", рекла је Радуловићева Срни.

Радуловићева је подсјетила да су волонтери Црвеног крста, током пандемије подијелили и 1.125 маски, које су биле донација предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић.

Према ријечима Радуловићеве, шамачки Црвени крст у континуитету брине о социјално угроженом становништву и сходно могућностима обилазе их и помажу. /крај/с

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана