Šamac: Podijeljeno 50 paketa socijalno ugroženim licima

Srna
Šamac: Podijeljeno 50 paketa socijalno ugroženim licima

ŠAMAC - Predstavnici i volonteri Crvenog krsta Šamac danas su socijalno ugroženim licima na šamačkom području podijelili 50 paketa koje su dobili od Crvenog krsta Republike Srpske, iz donacije privatnih kompanija iz Srbije.

Sekretar Crvenog krsta Šamac Danica Radulović zahvalila je Crvenom krstu Republike Srpske i privatnim kompanijama iz Srbije, navodeći da su pakete podijelili prema spisku koji je sačinio Centar za socijalni rad u Šamcu.

"Paketi se sastoje od osnovnih namirnica - brašna /25 kilograma/, šećera, ulja. Podijelili su ih naši aktivni volonteri koji su i za vrijeme pandemije virusa korona obilazili stare i bolesne, kupovali im namirinice, lijekove, plaćali obaveze i ostalo", rekla je Radulovićeva Srni.

Radulovićeva je podsjetila da su volonteri Crvenog krsta, tokom pandemije podijelili i 1.125 maski, koje su bile donacija predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović.

Prema riječima Radulovićeve, šamački Crveni krst u kontinuitetu brine o socijalno ugroženom stanovništvu i shodno mogućnostima obilaze ih i pomažu. /kraj/s

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana