Шамац: Подијељени пакети хране и хигијене за демобилисане борце

Срна
Шамац: Подијељени пакети хране и хигијене за демобилисане борце

ШАМАЦ, 6. АПРИЛА /СРНА/ - Представници општинске Борачке организације Шамац издвојили су из свог буџета средства и купили 38 пакета хране и пакете личне хигијене за демобилисане борце из 19 мјесних борачких организација, који су у стању социјалне потребе.

Предсједник ове организације Радован Зорановић истакао је да су подијелили по два пакета, пакет хране и пакет личне хигијене, за по два демобилисана борца из свих 19 мјесних борачких организација, како би им олакшали ове дане.

"Ко ће добити пакете одлучивали су представници мјесних заједница, јер они најбоље знају који су демобилисани борци у њиховој мјесној заједници у стању социјалне потребе", рекао је Зорановић.

Ратни војни заробљеник Спасо Лазић, који је у логору у Мостару провео 213 дана, дошао је испред мјесне борачке организације Лугови да однесе пакете и уручи их двојици демобилисаих бораца.

"Хвала општинској Борачкој организацији Шамац што се побринула за ову најугроженију категорију", рекао је Лазић.

Инвалид Јово Цвијановић, који има болесну жену и троје незапослене дјеце, провео је у логору током рата 420 дана, захвалио је општинској Борачкој организацији и истакао да свака помоћ добро дође.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана