Šamac: Podijeljeni paketi hrane i higijene za demobilisane borce

Srna
Šamac: Podijeljeni paketi hrane i higijene za demobilisane borce

ŠAMAC, 6. APRILA /SRNA/ - Predstavnici opštinske Boračke organizacije Šamac izdvojili su iz svog budžeta sredstva i kupili 38 paketa hrane i pakete lične higijene za demobilisane borce iz 19 mjesnih boračkih organizacija, koji su u stanju socijalne potrebe.

Predsjednik ove organizacije Radovan Zoranović istakao je da su podijelili po dva paketa, paket hrane i paket lične higijene, za po dva demobilisana borca iz svih 19 mjesnih boračkih organizacija, kako bi im olakšali ove dane.

"Ko će dobiti pakete odlučivali su predstavnici mjesnih zajednica, jer oni najbolje znaju koji su demobilisani borci u njihovoj mjesnoj zajednici u stanju socijalne potrebe", rekao je Zoranović.

Ratni vojni zarobljenik Spaso Lazić, koji je u logoru u Mostaru proveo 213 dana, došao je ispred mjesne boračke organizacije Lugovi da odnese pakete i uruči ih dvojici demobilisaih boraca.

"Hvala opštinskoj Boračkoj organizaciji Šamac što se pobrinula za ovu najugroženiju kategoriju", rekao je Lazić.

Invalid Jovo Cvijanović, koji ima bolesnu ženu i troje nezaposlene djece, proveo je u logoru tokom rata 420 dana, zahvalio je opštinskoj Boračkoj organizaciji i istakao da svaka pomoć dobro dođe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana