Кoтор Варош: Одиграна хуманитарна представа за Панту Бојића

Срна
Кoтор Варош: Одиграна хуманитарна представа за Панту Бојића

КОТОР ВАРОШ - У которварошкој кино-сали вечерас је одиграна хуманитарна представа “Ја имам таленат”, а сва прикупљена средства намијењена су за лијечење оснивача Мото-клуба “Орлови” Панту Бојића који је у саобраћајној незгоди задобио тешке повреде главе, кључне кости и више прелома поткољенице.

Бојић је већ 17 мјесеци на интензивном лијечењу и након низа операција, креће се помоћу штака, а предстоји му нови оперативни захват у Београду, који кошта 10.000 евра.

Глумац Народног позоришта Републике Српске Рок Радиша извео је представу за свог пријатеља Панту Бојића, у нади да ће се што прије ослободити штака.

“Мотор нас је спојио и нисам ни тренутка размишљао да дам свој допринос овој акцији. Драго ми је што су Которварошани препознали тренутак да помогну свом суграђанину и ја очекујем да ће Панто ускоро да се врати нормалном животу”, рекао је Радиша.

Радиша је за представу “Ја имам таленат” на фестивалу младог глумца “Заплет 04” 2012. године освојио награду за најбољег глумца, а на “Урбанфесту” у Нишу 2014. године Златни Константин за најбољег глумца фестивала за исто остварење.

Сви који желе да помогну лијечење Панте Бојића новац могу уплатити на текући рачун број 5520381642571854 код Адико банке, број рачуна: 16425718.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана