Kotor Varoš: Odigrana humanitarna predstava za Pantu Bojića

Srna
Kotor Varoš: Odigrana humanitarna predstava za Pantu Bojića

KOTOR VAROŠ - U kotorvaroškoj kino-sali večeras je odigrana humanitarna predstava “Ja imam talenat”, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za liječenje osnivača Moto-kluba “Orlovi” Pantu Bojića koji je u saobraćajnoj nezgodi zadobio teške povrede glave, ključne kosti i više preloma potkoljenice.

Bojić je već 17 mjeseci na intenzivnom liječenju i nakon niza operacija, kreće se pomoću štaka, a predstoji mu novi operativni zahvat u Beogradu, koji košta 10.000 evra.

Glumac Narodnog pozorišta Republike Srpske Rok Radiša izveo je predstavu za svog prijatelja Pantu Bojića, u nadi da će se što prije osloboditi štaka.

“Motor nas je spojio i nisam ni trenutka razmišljao da dam svoj doprinos ovoj akciji. Drago mi je što su Kotorvarošani prepoznali trenutak da pomognu svom sugrađaninu i ja očekujem da će Panto uskoro da se vrati normalnom životu”, rekao je Radiša.

Radiša je za predstavu “Ja imam talenat” na festivalu mladog glumca “Zaplet 04” 2012. godine osvojio nagradu za najboljeg glumca, a na “Urbanfestu” u Nišu 2014. godine Zlatni Konstantin za najboljeg glumca festivala za isto ostvarenje.

Svi koji žele da pomognu liječenje Pante Bojića novac mogu uplatiti na tekući račun broj 5520381642571854 kod Adiko banke, broj računa: 16425718.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana