Павловић: Поштовати епидемиолошке мјере у угоститељским објектима у Приједору

Срна
Павловић: Поштовати епидемиолошке мјере у угоститељским објектима у Приједору

ПРИЈЕДОР - Градоначелник Приједора Далибор Павловић позвао је данас власнике угоститељских објеката да обавезно поштују актуелне епидемиолошке мјере због повећаног броја заражених вирусом корона.

Павловић је послије разговора са угоститељима из Приједора рекао да је с њима разговарао о пандемији и о томе да се предузму појачане мјере како би се грађани заштитили.

Он је навео да су се усагласили и донијели заједничку одлуку да се све мјере и препоруке Института за јавно здравство поштују за добробит свих грађана.

Састанку су присуствовали замјеник градоначелника Жарко Ковачевић и шеф Одсјека за инспекцијске послове Александар Брадић.

“Циљ окупљања је био и да се још једном потврди добра интеракција Градске управе са њима ради добрих односа и поштовања постојећих мјера, а на основу препоруке Министарства здравља и Републичког инспектората који су најавили појачане контроле”, нагласио је Брадић.

Ово није био први, већ један у низу састанака градоначелника и његових сарадника који су организовани са привредницима, угоститељима, трговцима и занатлијама с циљем ефикаснијег придржавања епидемиолошких мјера и заштите здравља свих грађана Приједора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана