Pavlović: Poštovati epidemiološke mjere u ugostiteljskim objektima u Prijedoru

Srna
Pavlović: Poštovati epidemiološke mjere u ugostiteljskim objektima u Prijedoru

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović pozvao je danas vlasnike ugostiteljskih objekata da obavezno poštuju aktuelne epidemiološke mjere zbog povećanog broja zaraženih virusom korona.

Pavlović je poslije razgovora sa ugostiteljima iz Prijedora rekao da je s njima razgovarao o pandemiji i o tome da se preduzmu pojačane mjere kako bi se građani zaštitili.

On je naveo da su se usaglasili i donijeli zajedničku odluku da se sve mjere i preporuke Instituta za javno zdravstvo poštuju za dobrobit svih građana.

Sastanku su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Žarko Kovačević i šef Odsjeka za inspekcijske poslove Aleksandar Bradić.

“Cilj okupljanja je bio i da se još jednom potvrdi dobra interakcija Gradske uprave sa njima radi dobrih odnosa i poštovanja postojećih mjera, a na osnovu preporuke Ministarstva zdravlja i Republičkog inspektorata koji su najavili pojačane kontrole”, naglasio je Bradić.

Ovo nije bio prvi, već jedan u nizu sastanaka gradonačelnika i njegovih saradnika koji su organizovani sa privrednicima, ugostiteljima, trgovcima i zanatlijama s ciljem efikasnijeg pridržavanja epidemioloških mjera i zaštite zdravlja svih građana Prijedora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana