Општина Пале: Пословној заједници додатних 250.000 КМ подстицаја

Срна
Општина Пале: Пословној заједници додатних 250.000 КМ подстицаја

ПАЛЕ- Општина Пале наредне седмице расписаће нови јавни позив за предузетнике чије је пословање било нарочито угрожено пандемијом вируса корона, а предвиђено је да кроз Програм подршке привредним субјектима с циљем ублажавања негативних посљедица узрокованих пандемијом, буде пласирано додатних 250.000 КМ, саопштено је из Општинске управе.

- Ово је јавни позив који се реализује независно од редовног позива намијењеног подршци предузетницима за инвестиционо улагање, који је већ успјешно окончан и кроз који је 109 предузетника са подручја општине Пале остварило подстицај у укупној вриједности од око 140.000 КМ - наводи се у саопштењу.

У општинском Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности речено је да ће јавни позив бити расписан и објављен на интернет страници Општине Пале.

- Општина Пале на овај начин жели да пошаље поруку да чврсто стоји иза своје пословне заједнице и увјерени смо да само заједничким снагама можемо изаћи из ове тешке ситуације коју је проузроковала пандемија вируса корона - наглашава се у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана