Opština Pale: Poslovnoj zajednici dodatnih 250.000 KM podsticaja

Srna
Opština Pale: Poslovnoj zajednici dodatnih 250.000 KM podsticaja

PALE- Opština Pale naredne sedmice raspisaće novi javni poziv za preduzetnike čije je poslovanje bilo naročito ugroženo pandemijom virusa korona, a predviđeno je da kroz Program podrške privrednim subjektima s ciljem ublažavanja negativnih posljedica uzrokovanih pandemijom, bude plasirano dodatnih 250.000 KM, saopšteno je iz Opštinske uprave.

- Ovo je javni poziv koji se realizuje nezavisno od redovnog poziva namijenjenog podršci preduzetnicima za investiciono ulaganje, koji je već uspješno okončan i kroz koji je 109 preduzetnika sa područja opštine Pale ostvarilo podsticaj u ukupnoj vrijednosti od oko 140.000 KM - navodi se u saopštenju.

U opštinskom Odjeljenju za privredu i društvene djelatnosti rečeno je da će javni poziv biti raspisan i objavljen na internet stranici Opštine Pale.

- Opština Pale na ovaj način želi da pošalje poruku da čvrsto stoji iza svoje poslovne zajednice i uvjereni smo da samo zajedničkim snagama možemo izaći iz ove teške situacije koju je prouzrokovala pandemija virusa korona - naglašava se u saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana