Нова радна мјеста у “Бијељина сити молу”

Срна
Нова радна мјеста у “Бијељина сити молу”

БИЈЕЉИНА - У Бијељини је данас на 1.800 метара квадратних и са више од 30.000 артикала отворен нови “Џамбо” центар у којем је запослено 40 радника.

Нови центар свечано су отворили градоначелник Бијељине Мићо Мићић и извршни директор “Џамбо” продаје за државе региона Тољан Папајорги.


“Џамбо” центар дио је грчког малопродајног ланца, који послује у оквиру “Балфин групе”, једне од највећих инвестиционих групација на Балкану.

Први “Џамбо” у БиХ почео је са радом 2017. године, а у Бијељини је отворен пети продајни центар.

“Балфин група” је до сада уложила више од три милиона евра у продајне објекте “Џамба” у БиХ, у којима је запослено више од 300 радника, наводи се у саопштењу Градске управе.

“Оно што нас чини другачијим јесте велики избор и богата понуда производа уз приступачне цијене и европски квалитет робе. Сви производи долазе из централе у Атини, а у складу су са европским директивама о квалитету”, рекао је Папајорги.

Мићић је изразио задовољство што је отварањем продајног центра “Џамбо” запослено 40 радника.

“Градска управа чини све што је у њеној надлежности да инвеститорима олакша пословање и створи повољно пословно окружење, с крајњим циљем отварања нових радних мјеста за наше суграђане, односно, побољшања животног стандарда грађана”, поручио је градоначелник.

Осим “Џамба”, у “Бијељина сити молу” ускоро ће бити отворен и нови “Тропик” маркет у којем ће бити запослено још 50 радника. Инвеститори најављују и проширење објекта “Бијељина сити мола” чиме ће град добити савремени тржни центар, по узору на велике градове у региону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана