Nova radna mjesta u “Bijeljina siti molu”

Srna
Nova radna mjesta u “Bijeljina siti molu”

BIJELjINA - U Bijeljini je danas na 1.800 metara kvadratnih i sa više od 30.000 artikala otvoren novi “Džambo” centar u kojem je zaposleno 40 radnika.

Novi centar svečano su otvorili gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i izvršni direktor “Džambo” prodaje za države regiona Toljan Papajorgi.


“Džambo” centar dio je grčkog maloprodajnog lanca, koji posluje u okviru “Balfin grupe”, jedne od najvećih investicionih grupacija na Balkanu.

Prvi “Džambo” u BiH počeo je sa radom 2017. godine, a u Bijeljini je otvoren peti prodajni centar.

“Balfin grupa” je do sada uložila više od tri miliona evra u prodajne objekte “Džamba” u BiH, u kojima je zaposleno više od 300 radnika, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

“Ono što nas čini drugačijim jeste veliki izbor i bogata ponuda proizvoda uz pristupačne cijene i evropski kvalitet robe. Svi proizvodi dolaze iz centrale u Atini, a u skladu su sa evropskim direktivama o kvalitetu”, rekao je Papajorgi.

Mićić je izrazio zadovoljstvo što je otvaranjem prodajnog centra “Džambo” zaposleno 40 radnika.

“Gradska uprava čini sve što je u njenoj nadležnosti da investitorima olakša poslovanje i stvori povoljno poslovno okruženje, s krajnjim ciljem otvaranja novih radnih mjesta za naše sugrađane, odnosno, poboljšanja životnog standarda građana”, poručio je gradonačelnik.

Osim “Džamba”, u “Bijeljina siti molu” uskoro će biti otvoren i novi “Tropik” market u kojem će biti zaposleno još 50 radnika. Investitori najavljuju i proširenje objekta “Bijeljina siti mola” čime će grad dobiti savremeni tržni centar, po uzoru na velike gradove u regionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana