Источно Сарајево: Туристичка организација "Јахорина" на сајму у Београду

Г.С.: Фото: илустрација
Источно Сарајево: Туристичка организација "Јахорина" на сајму у Београду

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Туристичка организација "Јахорина" и ове године ће туристичке потенцијале града Источно Сарајево представити на Међународном сајму туризма у Београду, који ће трајати од четвртка до недјеље, односно од 20. до 23. фебруара.

Туристичка организација "Јахорина" ће ове године први пут имати сопствени штанд, дизајниран у сарадњи са истоименим Олимпијским центром ( ОЦ ), величине 50 метара квадратних, у хали један Београдског сајма. 

На штанду ће се представити и Удружење хотелијера Јахорина, као и Ски-центар Равна планина и Требевић. 

Биће представљена цјелокупна туристичка понуда, са посебним нагласком на планирана дешавања у марту на Јахорини, као и на љетну туристичку сезону, саопштено је из Туристичке организације. 

"С обзиром на одличне резултате које Јахорина биљежи током зимске туристичке сезоне, очекујемо велики број посјетилаца на штанду", истиче се у саопштењу. 

У Туристичкој организацији кажу да им је најављено да ће њихов штанд посјетити бројни представници медијских кућа, као и партнери Јахорине, а представници Туристичке организације, ОЦ и Удружења хотелијера имаће састанак са највећим британским туроператором "Туи УК и Ирска" (Туи УК&Иреланд) 

Међународни сајам туризма у Београду, који се одржава 41. пут, највећа је туристичка манифестација у региону, са укупно 1.100 излагача из 50 држава, а коју посјети више од 80.000 људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана