Исповијест Бишћанина који је преживио удар грома: Као да ме Тајсон ударио

ГС
Исповијест Бишћанина који је преживио удар грома: Као да ме Тајсон ударио

БИХАЋ - Исмет Алијагић Ћићмо из Бихаћа 6. јуни славиће као свој други рођендан, након што је у дворишту куће у центру града доживио незапамћено искуство.

У јаком невремену које је захватило овај град Алијагић је доживио удар грома, али је прошао без повреда, па мјесто на којем су видљива мања оштећења планира трајно означити. О незаборавном искуству говорио је за портал “Аваза”.

Пас био узнемирен

- Као и обично поподне сам проводио у башти, у амбијенту којег са супругом уљепшавам за своје унуке и дјецу, јер они су у дијаспори па се само љети окупимо. Посматрао сам јако олујно невријеме и случајно почео снимати како јака киша украшава цвијеће. Нисам ни слутио шта ће се десити, иако је мој пас Маса показивала узнемиреност и страх. Дрхтала је и није се одмицала од мене - каже Алијагић за “Аваз”.

Игром случаја, забиљежио је удар грома. Погодио је у сунцобран у башти, на око метар и по од мјеста на којем се налазио.

Видио сам бљесак

- Као да ме Тајсон ударио. Видио сам бљесак и осјетио јак удар који ме је “одувао” у унутрашњост ладаре. На тренутак сам помислио да ми је погодио мобител и избацио ми га из руку. Око минут сам лежао, а онда кренуо према мобителу с намјером да га искључим, јер сам очекивао још један удар. Шок је прошао за неколико минута, па сам онда снимио и посљедице. Страха и није било, јер сам био припадник специјалне полиције и три пута сам рањен, али ово је свакако нешто што се не може заборавити - додаје Исмет Алијагић за портал “Аваза”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана