Хуманитарна представа у Српцу: Млади глумци играју за Сњежанино лијечење

Д. Ј.
Хуманитарна представа у Српцу: Млади глумци играју за Сњежанино лијечење

Србац - Аматерска позоришна трупа “Миленијум” из Српца извешће сутра у Дому културе у Српцу премијеру 11. представе под називом „Ах, ти Богови” која је рађена у режији глумице Народног позоришта РС Слађане Зрнић.

Кроз представу, која ће почети у 19 часова, млади србачки глумци ће покушати да нађу шта је заједничко старим Грцима и данашњим људима када је ријеч о борби за власт, што ће приказати на комичан начин.

- Тражећи сличности, откриће да је заправо све исто, а публику очекује доста смијеха - рекла је директорица позоришта Санела Видовић.

Представа је хуманитарног карактера, а сав приход од улазница по цијени од четири КМ намијењен је за лијечење Сњежане Попадић-Реповић (36) из Српца, мајке малољетног дјетета, која болује од карцинома.

- Терапије и лијекови су веома скупи и Сњежана то сама не може обезбиједити. Позивамо предузећа и друге донаторе да се укључе и дају допринос својим донацијама - рекла је Видовићева. Донације се могу уплатити на број жиро рачуна “Миленијума”: 5620108023750183, који је отворен код НЛБ банке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана