Дервента: Супермаркет "Ђурић" донирао пакете за социјално угрожене

Срна
Дервента: Супермаркет "Ђурић" донирао пакете за социјално угрожене

ДЕРВЕНТА - Супермаркети "Ђурић МББ" из Добоја донирали су 1.150 пакета основних животних намирница и хигијенских производа укупне вриједности 30.000 КМ социјално најугроженијим лицима у општинама у којима послују, од којих је 100 пакета данас уручено у Дервенти.

У Дервенти су донацију преузели представници Општинске организације Црвеног крста. Пословођа у маркету "Ђурић" у Дервенти Бојана Мартић каже да пакети садрже основне животне намернице и средства за личну хигијену.

"Захваљујемо општини, Центру за социјални рад и Црвеном крсту. Надамо се да ће пакети завршити на правој адреси. Захвалност изражавамо и вјерним потрошачима који поштују правила Штаба за ванредне ситуације, да останемо здрави и изађемо из садашње ситуације", рекла је Мартићева.

Она је додала да овај маркет у Дервенти послује успјешно већ седму годину. Секретар Црвеног крста Дервента Радислав Кујунџић захвалио је компанији "Ђурић" на донацији пакета.

"У сарадњи са Центром за социјални рад и преко наших волонтера у што краћем времену обавићемо дистрибуцију пакета за социјално угрожене становнике наше општине. Имамо годишње двије редовне акције подјеле пакета социјално угроженом становништву. Ове године нисмо имали подјелу због ситуације у вези са корона вирусом тако да је данашња донација добродошла", рекао је Кујунџић.

Из компаније "Ђурић" раније је саопштено да је ово предузеће укупно донирало 45.000 КМ, односно 15.000 КМ здравственим установама у Добоју и 30.000 КМ помоћи у основним животним намирницама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана