Derventa: Supermarket "Đurić" donirao pakete za socijalno ugrožene

Srna
Derventa: Supermarket "Đurić" donirao pakete za socijalno ugrožene

DERVENTA - Supermarketi "Đurić MBB" iz Doboja donirali su 1.150 paketa osnovnih životnih namirnica i higijenskih proizvoda ukupne vrijednosti 30.000 KM socijalno najugroženijim licima u opštinama u kojima posluju, od kojih je 100 paketa danas uručeno u Derventi.

U Derventi su donaciju preuzeli predstavnici Opštinske organizacije Crvenog krsta. Poslovođa u marketu "Đurić" u Derventi Bojana Martić kaže da paketi sadrže osnovne životne namernice i sredstva za ličnu higijenu.

"Zahvaljujemo opštini, Centru za socijalni rad i Crvenom krstu. Nadamo se da će paketi završiti na pravoj adresi. Zahvalnost izražavamo i vjernim potrošačima koji poštuju pravila Štaba za vanredne situacije, da ostanemo zdravi i izađemo iz sadašnje situacije", rekla je Martićeva.

Ona je dodala da ovaj market u Derventi posluje uspješno već sedmu godinu. Sekretar Crvenog krsta Derventa Radislav Kujundžić zahvalio je kompaniji "Đurić" na donaciji paketa.

"U saradnji sa Centrom za socijalni rad i preko naših volontera u što kraćem vremenu obavićemo distribuciju paketa za socijalno ugrožene stanovnike naše opštine. Imamo godišnje dvije redovne akcije podjele paketa socijalno ugroženom stanovništvu. Ove godine nismo imali podjelu zbog situacije u vezi sa korona virusom tako da je današnja donacija dobrodošla", rekao je Kujundžić.

Iz kompanije "Đurić" ranije je saopšteno da je ovo preduzeće ukupno doniralo 45.000 KM, odnosno 15.000 KM zdravstvenim ustanovama u Doboju i 30.000 KM pomoći u osnovnim životnim namirnicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana