ATOS BANK: Уручене потврде студентима о успјешно обављеној студентској пракси

Г.С.
ATOS BANK: Уручене потврде студентима о успјешно обављеној студентској пракси

ATOS BANK је као друштвено одговорна финансијска институција кроз дио своје посвећености развоју будућих лидера студентима Економског факултета у Бањалуци отворила врата стручне праксе, кроз коју су запослени Банке студентима подијелили своја практична знања, искуства и успјешне примјере из праксе.

„Вјерујемо да је усмјеравање и подстицање младих талената кључно за раст и напредак наше индустрије. Као друштвено одговорна компанија, пружамо подршку образовним иницијативама и отворени смо за нове генерације које долазе. Као Банка смо увијек уважавали значај академске заједнице, те смо на темељима знања које факултети пружају градили себе. Стога, за Банку је важно да може на овај начин да да свој допринос, и да кроз студентску праксу подјели практична знања, искуства и успјешне примјене знања те тако учествује у развоју академске заједнице. Група талентованих студената Економског факултета са смјера пословна информатика,  успјешно је завршила праксу у нашој Банци. Током свог боравка са нама ови студенти су показали изузетно знање, спектар талената и посвећеност својим академским активностима." изјавили су овим поводом из АТОС Банке.

Ова пракса у АТОС Банци пружила је студентима изузетну прилику да стекну непроцјењиво искуство директно у банкарском сектору, радећи раме уз раме са нашим запосленима из различитих сектора. Кроз овај програм студенти су имали прилику да се упознају са банкарским операцијама, финансијским анализама као и са најновијим трендовима у банкарској индустрији.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана