Овај човјек је зарадио више од 3000$ за мање од 2 дана, тргујући на свjетској берзи од своје куће

Г.С.
Овај човјек је зарадио више од 3000$ за мање од 2 дана, тргујући на свjетској берзи од своје куће

Младен Тодоровић из Бијељине (БиХ), поред породичног ресторана који води, има и додатни извор прихода. Зараду остварује од куће, са свог лаптопа и мобилног телефона, тргујући на свjетској берзи преко интернета.

’За трговање на свjeтској берзи и FXLider сам сазнао преко интернета. Прво сам на њиховом сајту отворио демо рачун за вjежбање и трговао пар дана. Послије тога сам отворио реални рачун, инвестирао свој новац и врло брзо кренуо да зарађујем’, каже Тодоровић.

За само 2 дана, Младен Тодоровић је на уложених 180 долара остварио профит од 3264 долара тргујући руском рубљом на свјетској берзи.

’У глобалу сам до сада зарадио око 4000 долара, а највише сам зарадио на рубљи. Највише тргујем евром у односу на долар, златом и нафтом. Међутим, од FXLider-а сам добио информацију да би нешто могло да се деси са руском рубљом због колапса на њиховом тржишту. Искористио сам ту информацију и након мање од два дана трговања, зарадио сам 3264 долара на уложених 180 долара’, каже Тодоровић.

Свим читаоцима “Гласа Српске”, који желе да се опробају у трговању на свјетској берзи, FXLider даје 50€ намијењених за трговање на јединој берзи на којој можете зарадити и када цијене расту али и када цијене падају.

Пријавите се овдје и узмите 50€ за трговање

 

 

 

FXLider има ексклузивну сарадњу са Fortrade Limited – компанијом ауторизованом и регулисаном у UK од стране FCA (Financial Conduct Authority) под лиценцом број 609970.

Поред доленаведеног одрицања од одговорности, овај материјал не представља понуду , или захтjев за извршење трансакције било којим финансијским инструментом. Друштво Fortrade не прихвата никакву одговорност за било какву употребу која може бити сачињена од ових коментара или за пољедице које произилазе из њих. Не дају се никакве изјаве нити гаранције за тачност и потпуност информација. Сходно томе свако лице поступа у том смислу у потпуности на сопствени ризик. Свако обезбјеђено истраживање, не узима у обзир специфичне инвестиционе циљеве, финансијску ситуацију и потребе одређене особе која може да га прими. Оно није састављено у складу са законским захтјевима, осмишљен да промовише независност инвестиционог истраживања, као таквог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана