Овај Бањалучанин за мање од 2 мјесеца зарадио је више од 2000€ тргујући на свјетској берзи од своје куће

Агенције
Овај Бањалучанин за мање од 2 мјесеца зарадио је више од 2000€ тргујући на свјетској берзи од своје куће

Томислав Рогић из Бањалуке, је дио свог слободног времена посветио једном савременом начину зарађивања новца који му већ два мјесеца обезјбеђује константан приход. Он тргује на свјетској берзи преко интернета путем свог лаптоп-а или мобилног телефона када је у покрету.

’Видио сам једну рекламу на интернету за FXLider, мало ме је заинтригирало, прочитао сам нешто о томе и послао им један мејл . Врло брзо су ми одговорили. Моје прво питање је било чиме се тргује и шта је најпрофитабилније, на основу чега сам се опредjелио за нафту’, каже Рогић.

За  мање од 2 мjесеца, Томислав Рогић  је на инвестираних  5000 еура остварио профит од 2182 еура тргујући ценом нафте на светској берзи.

’Уложио сам 5000 еура и за ова два мjесеца направио профит од нешто више од 2000 еура. Сав профит који сам остварио до сада сам подигао, он је уплаћен на мој рачун, а мој уложени новац плус бонус који сам добио од FXLider-а и даље стоје на мом рачуну за трговање’, каже Рогић.

Свим читаоцима Гласа Српске, који желе да се опробају и искусе трговање на светској берзи, FXLider даје 50€ намењених за трговање на јединој берзи на којој можете зарадити и када цене расту али и када цене падају.

 

Пријавите се овде и узмите 50€ за трговање

 

FXLider ima ekskluzivnu saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

 

Поред доленаведеног одрицања од одговорности, овај материјал не представља понуду , или захтjев за извршење трансакције било којим финансијским инструментом. Друштво Fortrade не прихвата никакву одговорност за било какву употребу која може бити сачињена од ових коментара или за посљедице које произилазе из њих. Не дају се никакве изјаве нити гаранције за тачност и потпуност информација. Сходно томе свако лице поступа у том смислу у потпуности на сопствени ризик. Свако обезбеђено истраживање, не узима у обзир специфичне инвестиционе циљеве, финансијску ситуацију и потребе одређене особе која може да га прими. Оно није састављено у складу са законским захтјевима, осмишљен да промовише независност инвестиционог истраживања, као таквог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана