Новој банци признање за највећи пласман кредита

Г.С.
Новој банци признање за највећи пласман кредита

Привредна комора Републике Српске, на традиционалној манифестацији „Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске за 2023. годину", додијелила је признања најуспјешнијим привредним друштвима која су остварила запажене резултате у пословању. Новој банци АД Бања Лука додијељено је посебно признање за највећи пласман кредита привреди Републике Српске у 2023. години, а уручено је предсједнику Управе Синиши Аџићу.

Снага успјеха Нове банке лежи у партнерским односима са правним лицима и грађанима, које годинама гради као највећа домаћа банка.

Послујући одговорно, остварује значајне резултате, штитећи капитал и интересе корисника, ефикасно управљајући ликвидношћу и депозитима, што представља додатну сигурност и стабилност за наше тржиште. Дјеловање Нове банке усмјерено је на пружање снажне кредитне подршке свим пословним субјектима који имају потенцијал да унаприједе привреду.

Са око 700 запослених, показује спремност да расте заједно са својим корисницима и њиховим идејама, али и да подржи оне који тек почињу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана