Најсавременији продајни центар у региону “Centrum Retail Park” идуће јесени отвара врата: Свјетски брендови стижу у Градишку

Милијана Латиновић
Најсавременији продајни центар у региону “Centrum Retail Park” идуће јесени отвара врата: Свјетски брендови стижу у Градишку

ГРАДИШКА - Упркос пандемији вируса корона Градишка ће на јесен идуће године добити најсавременији продајни центар у региону “Centrum Retail Park” који ће привући велике свјетске брендове у овај град.

Из компаније "Cen­trum tra­de", која гради објекат, рекли су да ће овај центар бити изграђен на више од 18.000 метара квадратних и представљаће до сад невиђену понуду свјетских марки са актуелним колекцијама одјеће и обуће.

- Осим понуде спортске и модне одјеће, дрогеријских и техничких роба, великог Пет и Вртног центра, понуду ће чинити и све за градњу, опремање и уређење дома, чији је Cen­trum синоним у протеклих 20 година - најавили су из ове компаније.

Истакли да ће овај најсавременији продајни центар привући многе свјетске брендове у Градишку.

- Очекујемо да ће у будућем тржном центру “Центрум Ретаил Парк” своје мјесто имати свјетски брендови као што су “Waikiki”, “New Yorker”, “Deishmann”, “DM, “Sport Vision” и многи други - казали су у “Cen­tru­mu”.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић рекао је да ће завршетак великог тржног центра “Centrum Retail Park” на више од 18.000 квадрата уљепшати сам град, те да је ово веома значајно и као могућност запослења више од стотину грађана.

- У току идуће године ћемо у близини завршити и кружни ток који ће бити повезница “Centrum Retail Park”-а и новог модерног граничног прелаза. Овај дио града ће бити на понос свим грађанима, а отвориће се простор да се на том мјесту развија једна мала привредна зона. Желимо да искористимо позицију града који се налази на вратима Републике Српске и непосредно на граници са Европском унијом и да пратимо тренд ЕУ који желе да преносе знања и технологију - нагласио је Аџић.

У оквиру будућег комплекса налазиће се играоница и мултифункционални простор предвиђен за анимирање најмлађих, гдје је планирано организовање рекреацијских, едукативних и културних манифестација за дјецу и одрасле.

- Кафићи и ресторан са разноврсном гастрономском понудом својом услугом пружиће освјежење и предах од забаве и шопинга. Идеја је да се поред дневне, седмичне и викенд куповине, купцима омогући да квалитетно проведу цијели дан са својом породицом.“Centrum Retail Park” биће једини продајни центар ове врсте у Републици Српској, односно БиХ, повезан са аутопутем Београд-Загреб, а од Загреба до Славонског Брода не постоји слично мјесто које ће објединити шаролику асортиманску понуду са забавним садржајем - навели су у овој компанији.

“Centrum Retail Park” налазиће се на путном правцу који директно води од граничног прелаза са Хрватском и Европском унијом, изградња је почела ове године, а у функцији ће бити у другој половини 2021. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана