Ер Србија продала 24 лета за Њујорк

RTS
Ер Србија продала 24 лета за Њујорк

Београд - Први лет "Ер Србије" за Америку заказан је за 23. јун, а карте су распродате, не само за тај, већ за укупно 24 лета, а летјеће се пет пута недјељно, јавља РТС.

Како наводи јавни сервис, само овог мјесеца продато је 1.000 карата за летове до Њујорка, а укупно је продато више од 12.000 карата.

Они који продају карте – агенти кажу да је велики успјех за тек најављену линију продати унапред толико карата. Ако знамо да је просјечан број путника у авиону "ербас А330" око 250, то значи да су 24 лета за Њујорк већ распродата.

"Главни ослонац продаје је промотивна цена карте која са свим таксама износи 440 евра, у пуној сезони цена је 680 евра", каже агент продаје карата Игор Врањешевић.

Други важан чинилац продаје је услуга која ће у "Ер Србији" бити много богатија него код конкуренције.

Промовисаће се домаћи брендови нашег кетеринга, комфор у путничкој кабини је већи, а ту је и могућност повезаних летова за остале дијелове Америке.

"'Ер Србија' је замајац привреде у региону. Она је прва компанија која је показала да се бољом услугом и са више рада може борити и сустићи конкуренција", каже предсједник Привредне коморе Србије Маркро Чадеж.

Тренутно се авион А330 налази на великом ремонту кокпита. Ради се потпуно нови ентеријер. Најављено је да ће у летјелицу бити уведен и интернет, који ће путницима бити доступан током читавог лета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана