Експозитура Нове банке у Лакташима на новој локацији

ГС
Експозитура Нове банке у Лакташима на новој локацији

ЛАКТАШИ - Пословница Нове банке - Експозитура Лакташи од 10. марта 2023. године радиће на новој локацији - на адреси Трг палог Борца Предрага Будића бб.

Пресељење Експозитуре реализовано је са циљем унапређења мреже пословница и квалитетнијег задовољавања банкарских потреба физичких и правних лица, те јавног сектора.

Градоначелник града Лакташи Мирослав Бојић и предсједник Управе Нове банке Синиша Аџић, симболичним пресијецањем врпце озваничили су почетак рада Експозитуре Лакташи.

Нова банка је у Лакташима присутна већ двије деценије, током којих је квалитетно одговарала на потребе својих клијената.

-Континуирани раст у свим сегментима огледа се и у отварању новог, модерно уређеног простора за обављање банкарских послова. Да би подстакла одрживи развој и успјех, Нова банка улаже значајне напоре у задовољење потреба клијената, унапређење производа и услуга, те побољшање интерних процеса у свакој заједници у којој послује. Једно од примарних начела пословања Банке је и друштвена одговорност, која подразумијева подузимање активности за добробит појединаца и заједнице – истакли су у Новој банци.

Отварање нове пословнице била је прилика да Банка уручи донацију у вриједности 1.000 КМ Друштву добровољних давалаца крви Лакташи.

Радно вријеме Експозитуре Лакташи је од осам до 16 часова радним данима, те од осам до 13 часова суботом. На нову локацију пресељен је и банкомат, а више информација о услугама клијенти могу добити позивом на бесплатан инфо телефон 080050011.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана