Борац гледанији од Звезде и Ријеке

Д. Ра.
Борац гледанији од Звезде и Ријеке

Бањалука - Одлично испуњен Градски стадион на мечу Борац - Челик најбоље говори колико су се Бањалучани ужељели квалитетног фудбала, а са 6.000 гледалаца овај меч био је најпосјећенији у региону протеклог викенда.

"Црвено-плави" су прошле сезоне играли Прву лигу РС и тада је на домаће утакмице у просјеку долазило око 1.000 гледалаца, али таква ситуација неће бити у наредном периоду. То је наговијештено већ у првом колу када је меч са Челиком гледало 6.000 људи, што ову утакмицу ставља на прво мјесто у региону по посјети. Иза Борца су се нашли великани са простора бивше Југославије Црвена звезда, Ријека, Партизан, Динамо и остали.

- Бити испред ових великана није мала ствар! Ово је сигурно једна од најбитнијих информација у посљедњих неколико година и резултат двогодишњег напорног рада и подизања свијести о бренду какав је Борац. Маркетингу клуба ово је највећа награда коју може да добије, али желимо нагласити да је ово само почетак и да ћемо учинити све да ускоро на Градском стадиону када игра Борац не буде ниједна једина слободна столица - казао је директор маркетинга Борца Борис Удовичић.

Поред тога бивши фудбалер Борца Стојан Врањеш озваничио је куповину персонализоване столице, пошто је присуствовао мечу против Челика и том приликом му је уручен дрес екипе.

Пет најпосјећенијих утакмица у региону

1. Борац - Челик  6.000

2. Жељезничар - ГОШК        5.500

3. Црвена звезда - Раднички 5.000

4. Ријека - Рудеш 4.500

5. Сарајево - Зрињски  4.100

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана