Borac gledaniji od Zvezde i Rijeke

D. Ra.
Borac gledaniji od Zvezde i Rijeke

Banjaluka - Odlično ispunjen Gradski stadion na meču Borac - Čelik najbolje govori koliko su se Banjalučani uželjeli kvalitetnog fudbala, a sa 6.000 gledalaca ovaj meč bio je najposjećeniji u regionu proteklog vikenda.

"Crveno-plavi" su prošle sezone igrali Prvu ligu RS i tada je na domaće utakmice u prosjeku dolazilo oko 1.000 gledalaca, ali takva situacija neće biti u narednom periodu. To je nagoviješteno već u prvom kolu kada je meč sa Čelikom gledalo 6.000 ljudi, što ovu utakmicu stavlja na prvo mjesto u regionu po posjeti. Iza Borca su se našli velikani sa prostora bivše Jugoslavije Crvena zvezda, Rijeka, Partizan, Dinamo i ostali.

- Biti ispred ovih velikana nije mala stvar! Ovo je sigurno jedna od najbitnijih informacija u posljednjih nekoliko godina i rezultat dvogodišnjeg napornog rada i podizanja svijesti o brendu kakav je Borac. Marketingu kluba ovo je najveća nagrada koju može da dobije, ali želimo naglasiti da je ovo samo početak i da ćemo učiniti sve da uskoro na Gradskom stadionu kada igra Borac ne bude nijedna jedina slobodna stolica - kazao je direktor marketinga Borca Boris Udovičić.

Pored toga bivši fudbaler Borca Stojan Vranješ ozvaničio je kupovinu personalizovane stolice, pošto je prisustvovao meču protiv Čelika i tom prilikom mu je uručen dres ekipe.

Pet najposjećenijih utakmica u regionu

1. Borac - Čelik  6.000

2. Željezničar - GOŠK        5.500

3. Crvena zvezda - Radnički 5.000

4. Rijeka - Rudeš 4.500

5. Sarajevo - Zrinjski  4.100

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana