Лука Миливојевић не очекује лак меч у Тбилисију: Народ потцијенио Грузијце, ми нисмо

Агенције
Лука Миливојевић не очекује лак меч у Тбилисију: Народ потцијенио Грузијце, ми нисмо

Стара Пазова - Фудбалери Србије добро су започели квалификације за Свјетско првенство у Русији 2018. године и сада сви очекују тријумф против Грузије у петак, међутим везни фудбалер "орлова" Лука Миливојевић веома је опрезан пред дуел у Тбилисију.

Србија је тренутно на другом мјесту групе Д са осам бодова, два мање од лидера Републике Ирске, а тријумф против Грузије је императив ако жели да остане у трци за прво мјесто и директан пласман на Мундијал. Међутим, неријетко су селекције попут Грузије знале да направе проблеме Србији.

- Такве ствари истицале су се и пред меч против Молдавије, па смо видели како се завршило (0:3). То је нека историја, имамо лоше искуство са репрезентацијама из бивше СССР, али сада је велика разлика откад је дошао селектор Муслин. Играмо квалитетно и на добром смо путу. Наш народ је потценио Грузијце, али ми нисмо. Незгодни су, од Аустрије су изгубили, а није требало по приказаном на терену, док су против Велса ремизирали, а заслужили су победу. Знам да немамо право на кикс у Тбилисију, зато очекујем добру игру и три бода - сматра Миливојевић.

Заједно са Немањом Матићем биће бедем на средини терена, али и играч од кога ће ићи доста напада. Миливојевић је ове зиме прешао из Олимпијакоса у Кристал Палас и за сада одлично игра у Енглеској. Усталио се у првој постави, а клуб биљежи добре резултате и побјегао је из опасне зоне.

- Добро нам иде у последње време, има још много да се игра, распоред је тежак. Три узастопне победе су од невероватног значаја за нас. Тимски смо јачи од конкурената у борби за опстанак, били смо у јако лошој ситуацији, али смо се мало извукли. Верујем да ћемо и наредне сезоне играти Премијер лигу, имамо квалитет - додао је Миливојевић.

Истакао је да му је тешко пао одлазак из Грчке.

- Све је то фудбал, јако тешко ми је било што сам оставио Олимпијакос. Нисам имао велику жељу да идем, осим у случају баш добре понуде. Клуб је прихватио понуду од Кристал Пласа, ја сам био задовољан личним условима и договорили смо трансфер - закључио је Миливојевић.

Гудељ: Све за Србију

Немања Гудељ однедавно игра у Кини за Тијанђин Тед, али иако је далеко од куће није му тешко да се одазове селектору Србије Славољубу Муслину.

- Због Србије бих прешао читаву планету. Пресрећан сам што имам прилику да будем у селекцији са нашим најбољим играчима. Очекује нас тешка утакмица против Грузије, јер су показали квалитет против јачих тимова. Ипак, верујем да ћемо победити и да ћемо искористити дуел Ирске и Велса, па да избијемо на прво место групе Д - казао је Гудељ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана