Чавара потписао указ о проглашењу федералног буџета

Срна
Чавара потписао указ о проглашењу федералног буџета

Сарајево - Предсједник Федерације БиХ /ФБиХ/ Маринко Чавара потписао је указ о проглашењу Буџета ФБиХ за 2018. годину, који ступа на снагу осмог дана од објављивања у "Службеним новинама Федерације БиХ".Чавара је данас потписао и указ о проглашењу Закона о извршавању Буџета ФБиХ за ову годину, који износи 2.882.661.837 КМ, саопштено је из кабинета предсједника ФБиХ.

Предсједник ФБиХ потписао је и указ о проглашењу одлуке о давању сагласности на финансијски план Федералног завода за запошљавање за 2018. годину и процјену плана за 2019. годину и 2020. годину и одлуке о извршавању финансијског плана Завода за ову годину.


Данас је потписан и указ о проглашењу одлуке о давању сагласности на финансијски план Федералног завода за пензионо и инвалидско осигурање за 2018. годину и одлуке о извршавању финансијског плана овог завода за ову годину.

Чавара је потписао и указ о проглашењу одлуке о давању сагласности на финансијски план Завода здравственог осигурања и реосигурања ФБиХ за ову годину, финансијски план Федералног фонда солидарности и одлуку о начину извршавања финансијског плана овог завода.

Потписан је и указ о проглашењу буџета Регулаторне комисија за енергију ФБиХ за 2018. годину и указ о проглашењу Закона о допуни Закона о буџетима у ФБиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана